logo

Doprajte svojej záhrade punc výnimočnosti
a originality

Sme firma, ktorá vznikla v roku 2018. Tvorbe záhrad sa venujeme dlhodobo. Táto značka vznikla preto, aby sme do súčasných záhrad vniesli oživujúce a spríjemňujúce prvky, ktoré sú mnohokrát aj funkčným riešením. Vyrábame originálne dizajnové prvky a mobiliár. Prinášame moderné trendy.

COR-TEN

COR-TEN ... živý a jedinečný dizajnový materiál.

Cor-ten

Vďaka ochrannej vrstve, ktorá sa vytvára v priebehu času, sa vyznačuje vyššou odolnosťou voči účinkom atmosférických podmienok. Meď, chróm, nikel a fosfor obsiahnuté v cortenovej oceli spontánne vytvárajú ochrannú patinu v dôsledku účinkov dažďa, vetra a slnečných lúčov. Patina zabraňuje ďalšej tvorbe hrdze. Ak je ochranná vrstva poškodená napr. prostredníctvom škrabancov, v priebehu času sa vytvorí nová patina, ktorá zabezpečí ďalšiu ochranu. Časom sa vrstva patiny vytvorená prirodzeným procesom stáva ešte stabilnejšou a farba sa stáva ešte hlbšou. Charakteristická oranžová až červenkastá farba je príjemne harmonizovaná s farbami vegetácie, bez ohľadu na ročné obdobie.


Cor-Ten je jediným materiálom, ktorý sa neustále vyvíja a mení svoju štruktúru a vzhľad. To je na ňom tá najkrajšia vec.
Tak čo? Podľahnete aj vy jeho kúzlu?

Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.